Vous avez une question ?

Nos spécialistes sont prêts à répondre à votre question

Graag informeren wij je dat ons kantoor op Hemelvaartsdag en de dag erna, 18 en 19 mei 2023, gesloten zal zijn vanwege de viering van Hemelvaartsdag. Je kunt tijdens deze dagen nog steeds bestellingen plaatsen via de Seeh Portal, maar houd er rekening mee dat wij telefonisch en per e-mail niet direct bereikbaar zullen zijn.

Pays-Bas

Seeh Kantoor

Seeh B.V.
Wielkamp 1E
5301 DB Zaltbommel
The Netherlands

Tel. +31 (0)85 065 30 56
KVK nr. 67886426
VAT nr. NL857213714B01

Ma - Vr 08.30 tot 17.00 uur
Za - Zo Gesloten

Belgique

Seeh B.V.
Wielkamp 1E
5301 DB Zaltbommel
The Netherlands

Tel. +31 (0)85 065 30 56
KVK nr. 67886426
VAT nr. NL857213714B01

Questions fréquemment posées

Comment fonctionne Seeh ?

Seeh maakt het je makkelijk om beeldschermbrillen, veiligheidsbrillen, otoplastieken of zonnebrillen (op sterkte) aan te schaffen voor je medewerkers. Je meldt jezelf eenmalig online aan, en nadat wij je gegevens verwerkt hebben sturen we je de inloggegevens toe. Lees hier verder hoe het werkt.

Comment puis-je m'inscrire en tant que client professionnel ?

S'inscrire en tant que client est très simple. Il suffit de cliquer sur " devenir client " et de remplir vos coordonnées. Préférez-vous un contact direct ? Veuillez nous appeler au +31 (0)85 06 530 56.

Comment télécharger un bon de commande ?

Wanneer je zakelijk wil bestellen bij Seeh heb je een account nodig voor de Seeh Portal. Dit account kun je aanvragen door dit formulier in te vullen. Nadat we jouw gegevens hebben ontvangen, sturen wij je binnen twee uur de gegevens om in te loggen op de Seeh Portal. Kies het product en stel eenmalig een pakket samen voor je werknemers. Jij bepaalt wat je werknemers mogen bestellen. Wanneer je de bestelbon afrondt ontvang je deze automatisch in je mailbox. Je kunt de bon ook direct downloaden. Met deze bon kan de werknemer naar een Hans Anders winkel in de buurt om een veiligheidsbril, beeldschermbril, otoplastieken of een zonnebril (op sterkte) uit te zoeken en aan te laten meten. Wanneer het product klaar is ontvangt de werknemer een bericht en kan het product worden opgehaald. Daarna ontvang je de factuur in een eenvoudig overzicht.

Mes lunettes sont-elles prêtes ?

Als je een nieuwe bril hebt besteld bij Hans Anders wil je die natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. De levertijd hangt af van de bril die je hebt gekozen. Gemiddeld duurt het 7 werkdagen voordat je nieuwe bril klaarligt. Je kunt de status van je bestelling bekijken in de Seeh Portal.

Comment puis-je payer en tant que client professionnel ?

Si vous souhaitez commander des lunettes de sécurité, des lunettes de contrôle, des lunettes otoplastiques ou des lunettes de soleil (sur ordonnance) en tant que client professionnel, vous avez besoin d'un compte sur le portail Seeh. Nous envoyons toujours la facture après avoir reçu le produit.

Combien coûtent les lunettes de sécurité avec correction ?

Vérifiez les prix des lunettes de sécurité sur ordonnance ici.

Combien coûtent les lunettes de vue pour ordinateur ?

Bekijk de prijzen van een beeldschermbril op sterkte hier.

Combien coûte un ensemble d'otoplastiques ?

Consultez les prix des otoplastiques ici.

Wat is kost een zonnebril (op sterkte)?

Bekijk de prijzen van een zonnebril (op sterkte) hier.

Wat is een bril van de baas?

Een bril van de baas is een Arbo voorziening volgens artikel 20.1.9 van het Handboek Loonheffingen. Voor Arbo voorzieningen geldt een gerichte vrijstelling die niet ten koste gaat van je vrije ruimte van de werkkostenregeling. Het gaat dan om voorzieningen die zorgen voor de veiligheid en gezondheid van de werknemer. De werknemer gebruikt de voorzieningen op de (thuis)werkplek of op een plaats waar je uitvoering geeft aan de Arbeidsomstandighedenwet.

Wat vergoedt mijn werkgever?

Vanuit de Arbowet is iedere werkgever verplicht ervoor te zorgen dat werknemers veilig hun werk kunnen doen.
Wanneer je een leesbril nodig hebt en beeldschermwerk verricht dan heb je recht op een beeldschermbril op sterkte, vergoed door de werkgever.
Wanneer je tijdens je werk in aanraking komt of kan komen met stoffen of materialen die splinters (of losse deeltjes) kunnen afgeven dan heb je recht op een veiligheidsbril op sterkte, vergoed door de werkgever.
Wanneer je dagelijks wordt blootgesteld aan schadelijke geluidsniveaus dan is je werkgever volgens de Arbowet verplicht om professionele gehoorbescherming (zoals otoplastieken) aan te bieden.
Wanneer blijkt dat zonlicht tijdens het werk een risico voor de veiligheid en gezondheid vormt dan is je werkgever verplicht een zonnebril (op sterkte) beschikbaar te stellen.